harry potter

har inte skrivit nå på länge nu men har inte orkat gjort nå x)?

har inte gjort så mkt i veckan men har åkt på en förkylning. hehe så otroligt roligt det hurrar vi för :S men har iaf hämtat min fiiiiia mobil :D så jävla underbar helt klart pengarna :D

torsdag blev det bio med lelle, erika, henke o linn. harry potter & halvblodprinsen, den var inte så bra som man trodde :/  hände typ ingenting spännade fast dom kunde ju ha skippat jätte spindeln :O linnea du ska få igen för du skrämde mig :O
fast den var roligt för att var en harry potter film x)
i morn blir det filipstad igen :) då måste vi träffas sophie!! det var ju så länge sen nu :O
karlstad?


30 juli stockholm??????? :)


göteborg

Är hemma nu igen från gbg -.-. vill tbx men endå inte. har haft det väldigt trevligt där. synd nog hann man inte träffa lina bara:O det var ju så länge sen nu.

åkte ner på måndageftermiddag för det var för varmt på dagen men höll endå på att dö av värmen.:O
ungefär 11 - 12 kvällen kom vi fram :P

Tisdag blev det stranden, mkt badning o krabbfiske, skrämma cicci o jonte med samma maneter xD


Stranden vi var på första dagen

Onsdag stranden igen -.- blev solbränd som vanlig, konstigt :O

Torsdag liseberg hela dagen med alla. haha fick upp cicci i balder efter mkt om och men. en rolig syn att se när vi åkte ner för första backen xD knall röd i ansiktet, såg livrädd ut o skrek som en gris x)  senare på dagen blev det gasten :O har inte skrikit så mkt på länge x) skrek för ingenting typ o skrämde upp alla som vi gick med när jag o cicci började skrika likadan x) haha  tycker synd om hennes axlar x) hehe (6).
    Fredag liseberg igen. Hela dagen var det så varmt att vi åkte varannan vattenkarusell. Men hyfsat blöt tillslut. På kvällen blev vi lite för blöta x) linnea o jag gick för att åka kållerado. Med min otur så blev jag jätte blöt. Sen gick vi för att kolla på carl einar häckner. efter showen var man så klart fortfarande blöt så vi gick så klart till flumeride o åkte. Så klart var det nån som fick lov att skvätta på en så linnea o jag blev dyngsura innan ens vi hade kommit nån vart :O o sen så satt man längs fram så första backen blev man ju inte alls blöt o andra backen blev man ju verkligen inte blöt. Efter den åkturen gick vi därifrån x)Lördag blev det in till stan o köpa presenter o sen kalas hela kvällen. mkt god mat blev det :) mums.
Senare på kvällen blev det massor av vattenkrig o fottboll o vi tjejer van överlägset över de andra x)

Söndag kolla runt i stan o PADDAN x) nu kan vi super mkt om gbg x) haha 

Måndag stan igen hitta en tröja o converse skor :P när vi gick där inne så gick vi förbi en restaurang o gissa vem som satt där??  peter swartling xDtisdag  tog en färje ut till en ö o på väg dit såg vi en SÄL x) haha intressant xD där blev det vattenkrig m.m
på kvällen blev det o kolla runt lite, åkte till ikea o där fick vi se nån svenska skådespelerska :P cecilia h nånting. x)

Onsdag  packa, stan o sen hem :P när vi var inne i nordstan för att köpa mobil till cecilia så ringer en från mora o frågar om skulle vilja köra några kändisar från en fotbollsplan till ett hotell. :O tänk om dom hade ringt en dag tidigare så hade vi kunna kört dom men tyvärr så fick vi ju tacka nej :(. 


Liseberg

igår blev det stranden igen :O blev ännu mer solbränd, axlarna, ansiktet o fötterna :O så härligt det är:P vattnet var härligt varmt , 22 grader :D mkt krabbfiske blev det. sista gången vi satt o fiska fick vi 131 krabbor :O o så har man ju gjort en rolig show för alla på stranden x) jävla krabbor säger jag bara.

idag blir det liseberg hela dag o lika så imorn :) roligtroligt :) ska snart åka dit:P o jag har nästan fått upp cissi i balder x)
men nu ska vi dra ha det så gött alla glad människor ;)

RSS 2.0